• Het team van ‘De Voetbalwerkplaats’ daagt lokale politiek uit

    Onbekend

Cliënten 's Heeren Loo voetballen tegen Wageningse politici

13-02-2018, 16:01 | Lezersnieuws | Tessa Engbersen, communicatieadviseur 's Heeren Loo

Cliënten van 'De Voetbalwerkplaats' ondersteunen de Wageningse voetbalclub SKV in het onderhoud van de velden en gebouwen en vormen samen een voetbalteam. Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst een mooi moment om de lokale politiek uit te dagen voor een wedstrijd!

Fit de verkiezingen in!

Wouter Kolthek de initiatiefnemer van De Voetbalwerkplaats: "Via Twitter hebben we onder de hastag #fitdeverkiezingenin de lokale politieke partijen uitgedaagd om tegen ons te voetballen".

De uitnodiging werd enthousiast ontvangen en leverde twee wedstrijden op. "We spelen nu op 16 februari tegen een 'coalitieteam' en op 2 maart tegen D66. Het 'coalitieteam' vormde zich uit fractieleden van PVDA, SP, CU, GL en de Stadspartij. Wie weet leggen deze wedstrijden wel de basis voor een nieuwe coalitie in Wageningen…."?

De Voetbalwerkplaats biedt bedrijven en organisaties uit Wageningen vaker de gelegenheid om tegen hen te voetballen. Eerder troffen zij al o.a. THUIS, Sportservice Wageningen en de Politie Wageningen. "Het is een mooie manier om onze kwetsbare doelgroep in contact te brengen met verschillende mensen uit de stad."

De Voetbalwerkplaats is een leer- werklocatie van 's Heeren Loo. Kwetsbare en weerbare Wageningers kunnen er werken, trainen en leren bij voetbalclub SKV op De Zoom in Wageningen.

Benieuwd?

Op vrijdag 16 februari om 10.30 uur speelt De Voetbalwerkplaats tegen het 'coalitieteam'.

Op vrijdag 2 maart om 20.00 uur speelt De Voetbalwerkplaats tegen D66.

De locatie is: Sportcomplex De Zoom op de Zoomweg 4 in Wageningen.