• CDA Renkum

    CDA
  • Bijeenkomst

    CDA
  • Bijeenkomst

    CDA

CDA Renkum op weg naar verkiezingen 2018

11-07-2017, 15:59 | Lezersnieuws | Evi Bruil

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn bij het CDA Renkum inmiddels in volle gang. Vol enthousiasme is team CDA al een aantal malen bij elkaar geweest om te bespreken wat in de komende raadsperiode anders, en vooral beter moet. Grote uitdagingen liggen voor ons en het CDA wil hier volle bak mee aan de gang.

Op 22 juni jl zijn de voorlopige bevindingen, bij onze voorzitter Henk Valkhof thuis, gepresenteerd aan (steun)fractie, bestuur en betrokkenen van het CDA. Een vijftal thema's staan centraal richting raadsperiode 2018-2022 te weten:

- Duurzaam doen!

- Iedereen is anders, fatsoen is de norm!

- Trots op Renkumse ondernemers!

- Zorgen voor elkaar!

- Uit Renkum wil je nooit meer weg!

In de komende weken worden de uitgangspunten per thema door kleine groepjes verder uitgewerkt om vervolgens getoetst te worden bij de kiezer door verdiepende gesprekken en interviews. Uiteindelijk wordt de input van deze gesprekken en interviews de basis voor het op te stellen verkiezingsprogramma, " van, voor en door Renkum". De ideeën voor de campagne zijn vernieuwend en aanstekelijk. Een jong team met nieuwe én bekende gezichten gaat voor verandering zorgen!

Zoals te doen gebruikelijk werd deze bijeenkomst ook een gezellige happening met een heerlijke BBQ met uiteraard lokale producten. Na een periode van lange droogte kwam de regen met bakken uit de lucht waardoor alles weer fris en groen kleurde, het groen van het CDA.

Met vol vertrouwen gaan we de komende periode in: Samen komen we er wél!