• Mantelzorg doe je samen

    Mezzo

Burgemeester van Rumund geeft startschot Week van de Mantelzorg

28-10-2016, 10:31 | Lezersnieuws | Marjoke van Gelder

Hebt u tijd over voor een mantelzorger?

"Mantelzorg doe je samen"

In Nederland zijn ruim 2.5 miljoen mantelzorgers, de kans dat u zelf een mantelzorger bent of dat u een mantelzorger kent is best groot.

Het landelijk thema van de Dag van de Mantelzorg 2016 is: "Mantelzorg doe je samen"

Mantelzorg Wageningen vraagt in de week van de Mantelzorg van 3 t/m 11 november uw bijzondere aandacht voor het volgende:

Donderdag 3 november om 9.00 uur wordt het startsein gegeven van een ludieke actie door Burgemeester van Rumund in het Startpunt(Rooseveltweg 408)De burgemeester zal de eerste tegoedbon in de boom hangen voor een mantelzorger.

Op diverse plekken in de stad vindt u een houten boom waar u een bon in kunt hangen voor een mantelzorger in Wageningen. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedbon om een keer boodschappen te doen of om een ritje naar het ziekenhuis te rijden. U kiest een bon en geeft een mantelzorger op en wij bezorgen de bon bij de mantelzorger in Wageningen. Wij waarderen uw inzet voor de mantelzorger en u ontvangt na het invullen van de bon een presentje.

De locaties waar u de bomen kunt vinden zijn: Het Startpunt. De Bibliotheek. Het Stadskantoor, Openbare Basisschool De Nijenoord (locatie Hooilandplein) en Ons Huis (Harnjesweg 84)

Voor vragen en of aanmelding als mantelzorger kunt u bellen of mailen met Mantelzorg Wageningen

Tel: 0317-468818 of mantelzorgwageningen@solidez.nl