• Coverfoto van het boekje van HansPasveer

    Uitgeverij Navarro

Bezinningsbijeenkomst 'Kwetsbaar bestaan' in Markt 17

13-01-2018, 11:00 | Lezersnieuws | Inloopcentrum Markt 17 (Wim te Winkel)

Het bestuur van het inloopcentrum Markt 17 organiseert op donderdagavond 25 januari een bezinningsbijeenkomst rond het thema 'Kwetsbaar bestaan: hoe gaan wij om met kwetsbaarheid?'. De directe aanleiding vormt het verschijnen van het boekje 'Kwetsbaar bestaan', geschreven door Hans Pasveer.

Markt 17 biedt zowel kwetsbare als minder kwetsbare mensen een gastvrij onthaal. Hoe haar bezoekers en vrijwilligers dit ervaren blijkt onder andere uit de uitkomsten van een recent onderzoek in Markt 17 'Verhalen vertellen iets'. Na 6 jaar inloopcentrum willen het bestuur en coördinator Jaap de Graaff graag met andere betrokkenen delen en bespreken wat wij tot nog toe aan inzichten ontvingen ten aanzien van het begrip 'kwetsbaarheid'.

Nadat het bestuur ieder welkom heeft geheten geeft Jaap de Graaff een korte toelichting op het thema in samenhang met de praktijk van het inloopcentrum. Hans Pasveer leidt de thematiek verder in vanuit zijn boek. Hij is theoloog en was ook een periode gastheer in Markt 17. De gehele avond staat in het teken van een gezamenlijke bezinning. U bent van harte welkom om daar bij aanwezig te zijn. De avond begint om 19.45 uur. Geef a.u.b. voor 23 januari door of u erbij zal zijn (e-mail: j.s.degraaff@gmail.com / sms: 06-18587206).