'Bakkie Troost' in Oase Oosterbeekelke 2e vrijdag van de maand

25-02-2019, 15:58 | Lezersnieuws | Jos

Soms heb je verdriet om iets dat je bent verloren. Een dierbare, een baan, een fijne plek. Voor je omgeving gaat het leven gewoon verder, maar verdriet en gemis verdwijnen niet. Je wilt er anderen niet mee lastig vallen maar dat voelt wel heel eenzaam. Soms zou je willen dat je dat verhaal ergens kwijt kon. Of dat je anderen ontmoet die hetzelfde gevoel hebben.

Oase Oosterbeek wil graag ruimte bieden voor die wens met een maandelijks café dat we “Bakkie Troost” noemen. Elke bijeenkomst, die kort wordt ingeleid, gaat over een andere ervaring van verlies, waarna eigen ervaringen kunnen worden gedeeld onder begeleiding van een ervaren begeleider. Maar je kunt ook gewoon komen luisteren. In een ongedwongen sfeer waarin niets moet, maar veel mag, komen onderwerpen als weduwnaarschap, scheiding, achteruitgaande gezondheid, verlies van werk, het gevoel niet meer van waarde te zijn en andere vormen van verlies aan de orde.

Elke 2e vrijdag van de maand staat om 10.00 uur de koffie en de thee klaar, je kunt tot 12.00 uur elk moment binnenlopen. Rond 10.15 uur wordt het thema ingeleid.

Van harte welkom dus op vrijdag 8 maart.

Oase Oosterbeek vindt u aan Lebretweg 2a. De ingang is aan de parkeerplaatszijde van Overdal. Meer informatie op www.oaseoosterbeek.nl