Afslankcursus bij De Plataan

25-08-2017, 13:10 | Lezersnieuws | Sportcentrum De Plataan

In september start Sportcentrum De Plataan weer met de GEZOND & SLANK sport- en voedingscursus voor iedereen die op een gezonde manier wat kilo's kwijt wil raken. Met dit programma hebben al meer dan 350 cursisten bij De Plataan geleerd hoe je zonder dieet en zonder urenlang sporten je stofwisseling verhoogt, af gaat vallen en het jojo-effect voorkomt.

Veel mensen willen graag wat slanker worden maar hebben grote moeite om daadwerkelijk gezonder te gaan eten en leven. Daar gaan de coaches van De Plataan u bij helpen.Tijdens de cursus volgt u 2 keer per week 45 minuten het beweegprogramma. Daarnaast leert u in 8 voedingsbijeenkomsten hoe u met normaal eten uit "de schijf van vijf" gezonder en slanker wordt. U wordt wekelijks door uw voedingscoach gewogen en gemotiveerd uw streefgewicht te behalen. Alle tips en adviezen helpen u om ook na de cursus verder af te vallen of op gewicht te blijven.

Meer weten? Kom dan woensdag 6 september om 19.15 uur naar De Plataan voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Tevens bestaat de mogelijkheid een gratis body-analyse te ondergaan, inclusief persoonlijke uitleg over de resultaten en realistische afvalmogelijkheden.

Voor meer informatie, aanmelding of een persoonlijke afspraak verwijzen wij u naar www.sportcentrumdeplataan.nl. U kunt ook bellen naar 0317-414114 of kom langs bij Sportcentrum De Plataan, Plataanlaan 1 in Wageningen.