• vlnr: Yara van Amersfoort, Ilse Vleeming, Anka de Waard, Sterre van Bekkum - Marks, Roosmarijn Vonk, Manon van Drueten, Evi van Maanen, Ruth de Does, Mirre en Amie Hoogteijeling, Laura Verweij, Anouk Gerritsen en Iris Beekman

Acrogroep Kracht en Vriendschap door naar Gelderse Kampioenschappen

06-02-2016, 21:40 | Lezersnieuws | Eveline Maanen

Afgelopen zaterdag hebben drie teams definitief tickets weten te bemachtigen voor de Gelderse Kampioenschappen die op 5 maart worden gehouden in Wijchen.

Via de plaatsingswedstrijden hebben de teams zich ruim weten te plaatsen voor de Gelderse kampioenschappen. Wekelijks trainen de teams, onder leiding van Eveline van Maanen, aan de Maatweg.

Manon van Drueten, Sterre van Bekkum Marks en Roosmarijn Vonk hebben zich als derde weten te plaatsen bij de categorie senior damesgroep D lijn. Yara van Amersfoort, Anka de Waard en Ilse Vleeming hebben zich als beste weten te plaatsen in de categorie senior dames groep E lijn. Mirre en Amie Hoogteijling hebben zich eveneens als eerste weten te plaatsen in de categorie junior dames paar E lijn.

Daarnaast mochten de jongste meiden van de groep afgelopen zaterdag ook strijden om 1 van de felbegeerde medailles. De meiden hebben weken getraind om zo foutloos mogelijk hun oefening te presenteren voor de jury en publiek en dit is zeer goed gelukt! Bij de E-instap wist het trio Laura Verweij, Iris Beekman en Anouk Gerritsen een tweede plek te behalen. Het duo Ruth de Does en Evi van Maanen wisten ook een zilveren plak binnen te halen.

Voor meer informatie over deze sport kunt u mailen naar info@SVKV.nl