• Gerrit Buitenhuis vz ACE-Xclusive en Gertjan van Leeuwen vz KV Wageningen ondertekenen koopcontract

    Niels Buitenhuis

ACE-Xclusive nieuwe accommodatie aan de Hollandseweg

10-08-2018, 10:40 | Lezersnieuws | adriana

WAGENINGEN De Handboogschietvereniging Ace-Xclusive heeft binnenkort de beschikking over een eigen veld en gebouw aan de Hollandseweg 328 in Wageningen.  Met de ondertekening van het koopcontract is de eerste formele stap gezet. De feitelijke overdracht is in oktober. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van bestuursleden van beide verenigingen (Gerrit Buitenhuis en Danny Quack respectievelijk Voorzitter en Secretaris ACE-Xclusive en  Gertjan van Leeuwen en Adrie van Dee beide van KV Wageningen).

Het kunstgrasveld wordt in gebruik genomen als buitenschietterrein. Om in de winter ook binnen te kunnen schieten is de vereniging van plan een schiethal te bouwen. Hiervoor wordt de komende tijd geld ingezameld.

De accommodatie aan de Hollandseweg is overgenomen van de Korfbalvereniging Wageningen, die binnenkort verhuist naar het nieuwe terrein aan de Marijkeweg.  ACE-Xclusive schiet nu nog in de kelder van de Olympiahal. Deze hal staat op de nominatie om gesloopt te worden. Voor meer informatie over de handboogschietvereniging: http://ace-xclusive.nl