• Fanfarekorps der Genie, één van deelnemende korpsen

    PR Airborne Taptoe

44ste Airborne Taptoe muzikaal slot herdenkingen

12-09-2018, 21:55 | Lezersnieuws | airborne

OOSTERBEEK – Op zaterdag 22 september staat de Airborne Taptoe op het programma. Op het Raadhuisplein, gelegen in het hart van Oosterbeek, zal de 44e editie van het herdenkingsevenement plaatsvinden.

Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen.
De muzikale invulling van het voorprogramma zal worden verzorgd dweilorkest 94 ½ uit Rheden. Tijdens deze editie zullen de volgende muziekkorpsen showoptredens verzorgen: Showband K.D.O. uit Groessen, Excelsior uit Renkum, Airborne Malletband uit Oosterbeek, Vrijwillig Fanfarekorps der Genie uit Vught en Exempel uit Empel. Deze laatste zal twee showoptredens brengen.

Een bijzondere aanvulling op het programma is de dropping van één parachutist. ,,Hiervoor zijn we van verschillende factoren afhankelijk, maar gezien de huidige weersverwachting is het zeer waarschijnlijk dat deze parachutist in het voorprogramma zal landen op het taptoeterrein’’, laat Pascal Melse namens de organisatie weten.

Het voorprogramma start om 19:00 uur, het hoofdprogramma 20:00 uur en Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208 te Oosterbeek. Zitplaatsen op het plein kosten € 6,00, zitplaatsen op het bordes € 12,00 en staanplaatsen € 3,00. Meer informatie is te vinden op de website: www.airbornetaptoe.nl