• 250e leerling Ritmiek Muziek ontvangt haar waardebon en een bos bloemen

    Ritmiek Muziek

250e leerling Ritmiek Muziek in het zonnetje gezet

12-11-2017, 22:30 | Lezersnieuws | Ritmiek Muziek

Afgelopen zaterdag verrasten Mariska en Joost, eigenaren en oprichters van Ritmiek Muziek, hun 250e leerling met een bos bloemen en een waardebon voor 3 maanden gratis les. Marieke wist van niets en was dan ook blij verrast.

Marieke is één van de 30 zangers van Popkoor Oosterbeek. Dit koor is vlak voor de herfstvakantie gestart en is voortvarend van start gegaan. Mede dankzij de wijze waarop koordirigente Dookje Engelhard het koor aanstuurt.

Ritmiek Muziek is in 2011 gestart met een combinatie muziekwinkel en muziekschool. Na 3 jaar groeide de muziekschool zo snel, dat eind 2014 werd besloten om te stoppen met de muziekwinkel. Ritmiek Muziek ging zich vanaf dat moment volledig richten op de muziekschool en muziekprojecten. In diezelfde periode werd gestart met danslessen. Wat begon als twee groepjes met ieder 4 dansleerlingen, is uitgegroeid tot een afdeling binnen Ritmiek Muziek met ongeveer 150 dansleerlingen. Zij zetten wekelijks hun beste beentje voor om zich onder andere voor te bereiden op de diverse optredens.

Mariska Aalders, eigenaar van Ritmiek Muziek: 'We hebben in de afgelopen jaren enorm veel geleerd. Het belangrijkste van alles is een goed team. En ik kan oprecht zeggen dat wij een super team hebben dat met veel enthousiasme elke week weer paraat staat.'

Door de flinke groei heeft Ritmiek Muziek een coördinator aangetrokken voor de dansafdeling in de persoon van Anouk Heuzen. Anouk is ook een van de dansdocenten binnen Ritmiek Muziek. Op dit moment worden er mensen ingewerkt om t.z.t. de coördinatie van de muziekafdeling en de administratie te versterken.

Ritmiek Muziek is dit schooljaar te vinden op bijna alle basisscholen in de gemeente Renkum. Er is ook dit jaar weer een brede samenwerking met muziekverenigingen en andere muziekscholen.

Joost Schrijver, eigenaar: 'De vragen blijven komen. We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen van mensen in ons, anders was dit allemaal niet mogelijk geweest. We doen er altijd alles aan om in de vragen van mensen te kunnen voorzien'.