• De Zompmarkt

    F.Storm

Zompmarkt in Park Bato's Wijk

16-05-2018, 16:50 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

zondag 27 mei 2018, 12:00 tot 16:00

Locatie:

Utrechtseweg 129
Oosterbeek
Hoog en Laag

Zompmarkt 2018

Op zondag 27 mei vindt de tweejaarlijkse Zompmarkt plaats nabij heemtuin De Zomp in Oosterbeek. Dit is een natuurmarkt waarbij diverse organisaties uit de regio op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid vertegenwoordigd zullen zijn. U kunt er bijzondere wilde planten, heemplanten en oude vergeten groenten- en bloemenrassen kopen. Ook kunt u tuinplanten ruilen. Dus spaar vast mooie stekken van uw overtollige tuinplanten! Er zijn verder o.a. biologische producten uit de regio en natuurboeken te koop.

Om 13 en 15 uur zijn er rondleidingen door de heemtuin met een natuurgids waarbij u informatie krijgt over de geschiedenis van de tuin en over de bijzondere planten die er groeien. Voor kinderen worden er activiteiten georganiseerd door het IVN. Een aan-grenzende particuliere tuin is opengesteld voor publiek en de muzikale omlijsting wordt door een dixielandorkest uit Oosterbeek verzorgd.

De natuurmarkt wordt gehouden in park Bato?s Wijk langs het Geelkerkenkamp van 12.00 tot 16.00 uur. De heemtuin grenst aan de Fangmanweg in een prachtig wandel- en fietsgebied, dat op loopafstand van het centrum van Oosterbeek ligt. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie:

https://www.ivn.nl/afdeling/zuidwest-veluwezoom/heemtuin-de-zomp-1