• De workshop begint al varend in een open sloep over de Nederrijn

    Dinotra Social

Workshop Zakelijke Smartphone Fotografie

14-05-2018, 18:57 | Lezersnieuws | Dinotra Heymans

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 11:00 tot 15:30

Locatie:

Dunolaan 53
Landgoed Duno
Heveadorp

Een foto zegt meer dan 1000 woorden ... Dus wil je dat jouw zakelijke foto's voor social media positief in het oog springen bij (potenti?le) klanten. En dat kan jijzelf voor elkaar krijgen!

Tijdens deze workshop leer je binnen zeer korte tijd geschikte foto's te maken ?n te bewerken met de smartphone. Bijvoorbeeld - hoe je een logo moet toevoegen aan je foto's zonder het gebruik van een computer - wel of geen tegenlicht gebruiken voor de foto's - wat te doen met achtergronden - je wilt mensen op de foto, maar onherkenbaar - bewust worden van composities

Omdat de workshop op fotogenieke locaties wordt gegeven in plaats van in een lokaal, is er volop te oefenen. Je verbetert direct je skills als smartphone fotograaf omdat je feedback krijgt en tips om n?g beter te fotograferen.

De workshop gaat al varend van start in een open sloep over de Nederrijn vanuit Heveahaven. Dit betekent dat er maximaal 9 deelnemers zich kunnen aanmelden. Van 11.00 uur tot 13.00 uur leer je al varend beter te fotograferen. Daarna gaan wij weer aan wal om Landgoed Duno op te gaan. Dit prachtige landgoed inspireert de fotograaf in jou en zullen de lessen verder worden hervat. Maak je geen zorgen om een hapje en drankje. Dit wordt verzorgt. De kosten zijn 150 euro excl. btw per persoon.

Er zijn 4 belangrijke punten! 1. De workshop zal van start gaan met minimaal 4 deelnemers 2. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers, geef je dus snel op! 3. De workshop is afhankelijk van de weersverwachtingen 4. Opgeven kan tot 25 mei, 16.00 uur via www.dinotra.social/inschrijfformulier Bekijk hier het Facebook evenement: https://bit.ly/2jUbaXm