Wandelevenement Claudicationet

16-05-2018, 12:25 | Lezersnieuws | Fysio Doorwerth

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 11:00 tot 13:00

Locatie:

Apeldoornseweg
Ede
Hoog en Laag

Fysiotherapeuten regio Gelderse Vallei ClaudicatioNet organiseren wandelevenement

ClaudicatioNet is een landelijk dekkend netwerk waarin gesuperviseerde looptherapie wordt aangeboden voor pati?nten met claudicatio intermittens (etalagebenen) door gespecialiseerde fysiotherapeuten. De bij ClaudicatioNet aangesloten fysiotherapeuten uit de regio Gelderse Vallei hebben zich verenigd. Regelmatig komen ruim 20 therapeuten bij elkaar om kennis met elkaar te delen om zo de kwaliteit van de zorg zo hoog mogelijk te houden. Ook vindt er regelmatig overleg plaats met de vaatchirurgen van ziekenhuis Gelderse Vallei.

Op 2 juni van 11.00 tot 13.00 uur wordt er door de fysiotherapeuten een uniek en gratis wandelevenement georganiseerd bij de atletiekbaan van Climax , aan de Sportparkweg 20 in Ede. Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met claudicatio intermittens. (Ex)pati?nten, familieleden en vrienden van pati?nten, maar ook huisartsen en vaatchirurgen worden uitgenodigd voor dit evenement. Ook aan de (klein)kinderen is gedacht. Er zal een springkussen aanwezig zijn. Het doel is om buiten, op een gezellige manier, met elkaar te wandelen en daarmee de regionale bekendheid van het netwerk te vergroten. Tijdens het evenement zijn ook leden van wandelverenigingen in de regio en Sportservice aanwezig. De bedoeling is om zo kennis te maken met deze organisaties en te kijken of er mogelijkheden zijn om de looptraining een vervolg te geven.

Voor meer informatie kijkt u op www.claudicationet.nl
Bent u ge?nteresseerd of wilt u zich opgeven voor dit wandelevenement? Neemt u dan contact op via claudicationetgv@hotmail.com