Uitreiking rode en groene lintjes door GroenLinks

20-06-2017, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 23 juni 2017, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Utrechtseweg 29, Oosterbeek
Verburgt Molhuysen
Oosterbeek

Welk lokale initiatieven dragen volgens GroenLinks bijzonder bij aan de Renkumse samenleving? Welke inwoners zetten zich op buitengewone wijze in voor de natuur en de medemens?

Op vrijdag 23 juni vanaf 16 uur vindt bij Verburgt Molhuysen de uitreiking van de jaarlijkse rode en groene lintjes plaats. Je bent welkom om erbij te zijn!

Elk jaar rond Wereldmilieudag (5 juni) reiken veel lokale GroenLinks-afdelingen lintjes uit. Al jaren huldigt ook GroenLinks Renkum mensen en initiatieven met groene, maar ook rode of groenrode lintjes. Wij willen daarmee vrijwilligers, verenigingen, initiatieven of inwoners in het zonnetje zetten die een buitengewone bijdrage leveren aan de Renkumse samenleving.

In 2016 kregen de vrijwilligers van Informatiecentrum Renkums Beekdal een groen lintje en de vrijwilligers rondom de statushouders in Wolfheze een rood lintje.

De bekendmaking van de lintjes is vrijdagmiddag rond 16.30 bij Verburgt-Molhuysen aan de Utrechtseweg 29 in Oosterbeek. Ga rechts van de witte villa het pad omhoog. Iedereen is van harte welkom om de uitreiking bij te wonen.