• Samen actief bij THUIS Wageningen

    THUIS Wageningen
  • Overleg bij THUIS Wageningen

    THUIS Wageningen

Thuis Wageningen geeft Wageningers met ideeën een goede start

15-05-2017, 00:40 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 16 mei 2017, 09:00 tot 12:00

Locatie:

Stationsstraat 32, Wageningen
THUIS Wageningen
Wageningen

Heb je een goed idee, maar weet je niet waar te beginnen met de realisatie ervan? Heb je altijd al meer betrokken willen zijn bij Wageningen, maar weet je niet hoe? Heb je vragen over vrijwilligerswerk, cultuur in Wageningen of over hoe je zelf een initiatief kan starten of een activiteit kan organiseren?

Voor Wageningers met vragen op dit gebied is er THUIS Q&A. Elke dinsdagochtend tussen 9.00 u. en 12.00 u. zit er een groep enthousiaste professionals klaar die hen verder kunnen helpen. Dit kan zijn met het vinden van een netwerk, locatie, financiën het maken van een stappenplan of nog weer heel iets anders.

THUIS Wageningen is de gezamenlijke stadskamer voor ondernemende Wageningers. De stadskamer functioneert als een platform voor ideeën, initiatieven en talenten. THUIS wil betrokken Wageningers de ruimte geven om hun betrokkenheid vorm te geven en hun ideeën te realiseren. Samen gaan we voor een levendige stad!

THUIS Q&A is opgezet in samenwerking met Wij Wageningen, WageningenDoet.nu, Leefbaarheidsalliantie Gelderland en de Wageningse cultuurmakelaar. Zie ook onze website www.thuiswageningen.nl, bezoek ons facebookevent THUIS Q&A of loop binnen bij THUIS Wageningen op Stationsstraat 32.