• Meisje aan het fietsen

    Onbekend, rechtenvrij

Thema- avond : Pubers & sociale druk

01-06-2017, 17:01 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 26 juni 2017, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Stationsstraat 32, Wageningen
THUIS Wageningen
Wageningen

Het Startpunt Wageningen organiseert samen met stichting Familiekracht een thema-avond over pubers & sociale druk op maandag 26 juni van 20.00 tot 21.30 uur. De avond is gratis.

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Iedereen vormt in de loop van zijn leven een identiteit en een zelfbeeld. Pubers worstelen vaak nog met dat zelfbeeld. De sociale druk die pubers ervaren, lijkt tegenwoordig groter te zijn. Maak je je zorgen over de sociale contacten van je puber? Heb je een vraag over dit onderwerp of wil je graag tips om hierover met jouw kind in gesprek te gaan? Tijdens het Familiekrachtcafé 'pubers & sociale druk' wordt aandacht besteed aan dit thema door het delen van kennis en ervaringen tussen ouders/opvoeders en een lokale professional.

Spreker

Jongerenwerker Alex Looijen is deze avond aanwezig als gastspreker en deelt zijn inzichten omtrent pubers. Als jongerenwerker weet Alex als geen ander wat er om gaat in het hoofd van jongeren, hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze reageren onder groepsdruk. Alex deelt zijn kennis over pubers en reikt een aantal praktische tips aan.

Praktische informatie

De bijeenkomst is van 20.00 uur tot 21.30 uur (de koffie staat klaar om 19.45 uur). De locatie is THUIS Wageningen, Stationsstraat 32 in Wageningen. Aanmelden kan via info@familiekracht.nu .