• Theatersporters weer te zien op het podium!

    Liever Veul Bloemen

Theatersport improviseert 'La Ronde'!

10-11-2017, 10:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 november 2017, 20:30 tot 22:30

Locatie:

Burgtstraat 1, Wageningen
Theater de Wilde Wereld
Wageningen

Theatersportvereniging Liever Veul Bloemen improviseert 'La Ronde' op zaterdag 18 november om 20.30 uur in Theater de Wilde Wereld in Wageningen. Een podium, een pianist, prettig theaterlicht en 6 spelers! Dat zijn de ingrediënten voor een avond vol impro. Deze avond wordt onder andere de impro-variant 'La Ronde' gespeeld. De spelers stappen geheel blanco met een aantal ter plekke gegeven kenmerken een scene in. Speler A begint een scène met speler B. Speler B speelt vervolgens met C een andere scène, C speelt met D, enz. en tot slot sluit de eerste speler (A) af met de laatste speler! Snap jij 'm nog ?

Wat het antwoord ook is, komt het zien en beleef het mee! Laat je onderdompelen in de spontaniteit van de spelers. Geniet van een avond waarin ook jij de scenes mag mee bepalen a.d.h.v. het geven van suggesties!

Kaarten zijn te bestellen via reserveren@lieverveulbloemen.nl, www.lieverveulbloemen.nl en via Facebook/lieverveulbloemen.

Zaterdag 18 november van 20.30 tot 22.30 uur (zaal open 20.15 uur)

Theater de Wilde Wereld, Burgtstraat 1, Wageningen

Entrée: volwassenen € 7,50 euro, studenten € 4,-

Liever Veul Bloemen

De vereniging speelt regelmatig theatersportwedstrijden, thuis in theater De Wilde Wereld of bij de tegenstander in het theater, en treedt op met andere improvisatievormen zoals De Vloer Op. Naast optredens en wedstrijden verzorgt de vereniging workshops-op-maat. Meer informatie op www.lieverveulbloemen.nl