• portretfoto docente Cathrin Boer met werk van haar cursiste tekenen

    Cathrin Boer

tekenatelier

22-03-2018, 18:52 | Lezersnieuws | Cathrin Boer

Datum:

woensdag 4 april 2018, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Cultureel Centrum de Kreek
Oosterbeek

Houd je net als ik zo van tekenen? In een klein groepje gaan we aan de slag met verschillende technieken en materialen, zoals kleurpotloden, inkt, houtskool. Van alles komt aan bod: jouw fantasie landschap, striptekenen, hoe maak ik een mooie compositie, hoe teken ik de verhoudingen van een dier en een schaduw, de zwarte kat van Kreek als model, een kijkdoos met tekeningen, diepte tekenen door overlapping en nog meer... ,belangrijkste is het plezier in het tekenen!

wanneer: wekelijks op woensdag t/m 11juli kinderen van 6 - 8 jaar: 14:30- 15:30 kinderen van 9-12 jaar: 15:30 en 16:30

waar: Cultuur-en ontmoetingscentrum Kreek Weverstraat 24 6862 DP, Oosterbeek

prijs: ?10 per uur (15 lessen t/m 11 juli) inclusief materiaal Neem vooral ook je eigen lievelings tekenmateriaal mee. tijdens de les drinken we limonade. kleine groep van maximaal 5 kinderen zodat er veel aandacht is voor ieder.

Achtergrond Cathrin: Ze studeerde in 1993 af aan de Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam bij de afdeling Beeldhouwen en ontving de Zuid-Hollandse Beeldende Kunstprijs voor academie-verlaters. Cathrin exposeert regelmatig in binnen en buitenland. (o.a Arco kunstbeurs in Madrid, kunstmanifestatie in Dubrovnik, expositie Tracer in Kunstcentrum Witte de With Rotterdam, etc) Al meer dan 10 jaar geeft ze met veel plezier les in beeldende vorming aan kinderen & volwassen. Ze begon in 2007 les te geven aan de Volksuniversiteit Zevenaar en Kunstkring in Duiven. Afgelopen 5 jaar verbleef ze in Spanje en gaf ze les in Malaga en Barcelona en ontwikkelde ze daarnaast een lesmethode waarin ze Spaanse kinderen spelenderwijs engels leerde dmv handvaardigheid en tekenen. ?Het maakt me blij als ik kinderen op zie gaan in het tekenen en ze kan stimuleren in hun creativiteit.?

Laat me weten wanneer je ouder bent dan 12 jaar en interesse hebt in tekenen. Zodra we een groepje hebben van 5 personen kunnen we beginnen!

kijk op: http://kreekoosterbeek.nl/cathrin/ werk van Cathrin te zien op: www.cathrin-painting.exto.nl

voor aanmelding: boercathrin@gmail.com of bel mobiel: 06 169 254 59