• Stichting KlimaatGesprekken

    Stichting KlimaatGesprekken

Start workshops 'Klimaatvriendelijke keuzes' door Stichting KlimaatGesprekken

15-08-2017, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 20:00 tot vrijdag 15 december 2017, 20:00

Locatie:

, Renkum
In onderling overleg.
Renkum

Met deze reeks van zes workshops wil Stichting KlimaatGesprekken mensen helpen bij het maken van klimaatvriendelijke keuzes. Samen bekijken wij op een ongedwongen manier alle aspecten van ons leven, die bijdragen aan klimaatverandering. Aspecten die betrekking hebben op wonen, reizen, eten en consumeren. Tijdens de workshops bespreken wij, onder begeleiding van een coach, de vele acties die jij en ik kunnen uitvoeren om onze klimaatimpact te verminderen. Je hoeft niet alles te doen en kunt kiezen welke acties bij jouw leven passen.

De reeks van zes workshops in Renkum/Oosterbeek gaat begin september 2017 van start. De data, het tijdstip en locaties worden in onderling overleg bepaald. Onze coach neemt na aanmelding contact op. Voor de aanschaf van het werkboek met handige oefeningen en mogelijke acties en het boek 'In time for tomorrow?' vragen wij vooraf een vergoeding van €30, -. Aan de workshops kunnen zes mensen meedoen.

Wil je meedoen aan de reeks van zes workshops in Renkum/Oosterbeek? Je bent van harte welkom. Ga naar onze website en meld je aan: www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden

Bij vragen, kijk op www.klimaatgesprekken.nl of e-mail naar info@klimaatgesprekken.nl