• De Bosuil op zijn 'roestplek'

    Nienke Torensma

Speuren naar bosuilen in het Renkums Beekdal

03-01-2018, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 19:00 tot 21:30

Locatie:

Nieuwe keijenbergseweg 170, Renkum
Informatiecentrum Renkums Beekdal
Renkum

Speuren naar de bosuil is een hele beleving. Kom je hem echt tegen? Staatsbosbeheer organiseert spannende luisterexcursies naar de geheimzinnige bosuil. We starten met koffie of thee en uitleg over het verborgen leven van de bosuil. Daarna vertrek je voor een mooie wandeling door het duistere bos van Renkum. Onder leiding van de natuurgids ga je luisteren naar het bijzondere geluid van de bosuil en kijk je naar de sterrenhemel. Na afloop weer even opwarmen onder het genot van een lekkere kop snert bij het informatiecentrum, verzorgd door 'De Beken'.

U kunt zich opgeven voor de wandeling op zaterdag 13 januari om 19.00 uur in het Informatiecentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170 te Renkum. De activiteit duurt ongeveer 2 uur. Na afloop is er warme snert om de handen mee op te warmen verzorgd door restaurant de Beken. De kosten zijn € 12,50 voor volwassenen / € 10,- voor kinderen inclusief koffie en snert. U kunt zich aanmelden via de website van Staatsbosbeheer, https://www.staatsbosbeheer.nl/bosuilenrenkumsbeekdal . Maximaal aantal deelnemers is 20 per avond, wees er snel bij!

Informatiecentrum Renkums Beekdal

In het Informatiecentrum Renkums Beekdal heten de vrijwilligers van Staatsbosbeheer je van harte welkom. Het is het ideale startpunt voor je wandeling of fietstocht door het Renkums Beekdal en omgeving. In de winkel vind je diverse artikelen zoals veldgidsen, wandel- en fietskaarten, natuur(kinder)boeken, loepjes, ansichtkaarten, zoekkaarten, knuffels en leuke natuur gerelateerde cadeautjes voor jong en oud. Zie de website www.renkumsbeekdal.nl