• De 5 en 6 jarige pupillen van SKV

    Henk Lagerweij

Pupillen kunnen vrijblijvend kennismaken met voetbal

11-06-2017, 23:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 juni 2017, 09:30 tot 10:30

Locatie:

Zoomweg 2, Wageningen
Sportpark "De Zoom"
Wageningen

Lekker een balletje trappen en vrijblijvend kennis maken met het voetbalspel. Dat kan iedere zaterdagmorgen in Juni bij de Wageningse voetbalvereniging SKV op Sportpark De Zoom. ´Wij zorgen voor begeleiding door ervaren trainers en het kind staat centraal en respect voorop´, zo vat jeugdtrainer Henk Lagerweij de opzet van de open trainingen samen. Die worden iedere zaterdagmorgen gehouden van 09.30 tot 10.30 voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.

'Sportiviteit, kameraadschap en ongedwongen voetballen staat bij SKV voorop, conform onze lijfspreuk Sport Kweek Vriendschap', zegt Lagerweij. 'Jong voetbaltalent kan op de zaterdagmorgen op een speelse manier, gratis en vrijblijvend kennismaken met voetbal. Als ze de smaak te pakken krijgen, kunnen ze bij SKV altijd op eigen niveau komen trainen en voetballen. Alleen al bij de F- en E-pupillen spelen ruim 200 jongens en meisje op ieder niveau tot aan de hoofdklasse aan toe'. Voor de kennismaking op zaterdagmorgen kan het jonge voetbaltalent zich gewoon vanaf 09.00 uur melden bij het clubhuis van SKV. Meer dan een trainingspak en een paar sportschoenen zijn niet nodig.

Op het schitterend gelegen Sportpark De Zoom beschikt SKV over twee prachtige kunstgrasvelden en een gerenoveerd clubhuis. SKV is in Wageningen de grootste voetbalvereniging met 10 seniorenteams en 47 jeugdteams, waaronder twee G-teams en de grootste meidenafdeling in de wijde omtrek. Ook voetbaltalent uit andere leeftijdsklassen - van D-pupil tot Senior - kan altijd vrijblijvend meetrainen met een van de SKV-teams. Neem voor tijden contact op met Henk Lagerweij, tel 06-27087573 of info@skv-voetbal.nl.

Aanmelding voor de zaterdagmorgeninloop is niet nodig. Ouders en kinderen zijn welkom van 09.30 tot 10.30. Meer informatie over SKV is te vinden op de website: www.skv-wageningen.nl.