• Paashaas

    kronkel

Paaseieren zoeken bij De Kronkel

13-03-2018, 16:13 | Lezersnieuws | Maarten van Everdingen

Datum:

maandag 2 april 2018, 12:00

Locatie:

Assel 12
Hoog Soeren
Hoog en Laag

Paaseieren zoeken bij de Kronkel

Net als voorgaande jaren kunnen bezoekers van Huifkarcentrum de Kronkel op Eerste en Tweede Paasdag weer paaseieren zoeken in het bos. De Kronkel heeft een speciaal arrangement samengesteld waarbij kinderen met onder meer ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes weer op zoek kunnen gaan naar gekleurde eieren.

Iedereen krijgt bij aankomst eerst een kop koffie of thee met een plak krentenwegge, voor de kleintjes is er ranja of chocolademelk. Daarna is het tijd om op zoek te gaan; de bezoekers gaan met een huifkar het bos in. Na een tijdje stopt de huifkar en kunnen de kinderen gaan zoeken. Voor ieder kind zijn er maar liefst 3 eieren verstopt. En: wie weet komen ze de paashaas ook nog wel tegen.

Tussen alle gekleurde paaseieren ligt ook nog een heel bijzonder ei, namelijk een gouden ei. Wie het gouden ei weet te vinden, wint een gratis huifkartocht bij Huifkarcentrum de Kronkel.

Data, tijden en prijzen Het paaseieren zoeken kan op zondag 1 april (Eerste Paasdag) en maandag 2 april (Tweede Paasdag). Op beide dagen is deze Paas-rit om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Volwassenen betalen voor het paaseieren zoeken 9,50 euro, kinderen onder de 8 jaar mogen voor 7,50 euro meedoen met de activiteit bij Huifkarcentrum de Kronkel. De prijzen zijn inclusief wat te eten en drinken voorafgaand aan de rit.

De Kronkel Huifkarcentrum de Kronkel bevindt zich aan Assel 12 in Hoog Soeren. Het centrum ligt aan de rand van het Kroondomein, omgeven door de bossen en heidevelden. Bij de Kronkel kunnen bezoekers onder meer dagtochten maken, maar ook kunnen ze zelf een programma samenstellen. Ze kunnen ervoor kiezen om de paarden voor de wagen zelf te mennen of om een ervaren ruiter mee te nemen van de Kronkel. Kijk voor prijzen en arrangementen op dekronkel.com.