Open dag RTV Bakkershaag

12-03-2018, 15:28 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 10:00 tot 15:30

Locatie:

Hogenkampseweg 45
Doelum
Renkum

Zaterdag 24 maart organiseert de Renkumse Tennis en Padel Vereniging Bakkershaag een open dag. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur bent u/ ben jij van harte welkom in Doelum en op de tennis-/padelbanen.

Wat is er zoal te doen? Tennisbanen; diverse tennisactiviteiten voor jeugd en volwassenen o.l.v. tennistrainer Andy Blom. Padelbanen: 's ochtends vrij spelen met een aantal van onze leden om het spelletje te leren kennen. Nieuw en sterk opkomend in Renkum!!! Deze actieve speelvorm verbetert razendsnel je conditie. Je speelt het altijd samen met anderen dus werkt de sport verbindend en word je snel onderdeel van de club.

Pasen voor de tenniskids en andere jeugdige familieleden tot 10 jaar!: Zoek de gekleurde ballen, kleur ze op de kaart, lever in! Bij een goed gekleurde kaart en alle gevonden ballen ruilen wij de kaart om voor een chocolade paasei! Natuurlijk ontbreekt de paashaas niet!

Kennismakingsaanbod Wil je eerst eens kennismaken met tennis of onze club? Dat kan! Trek sportieve kleding aan met in elk geval geschikte sportschoenen. En ben je enthousiast maar wil je eerst uitproberen of dit de juiste sport voor je is, kies dan voor een proeflidmaatschap van 3 maanden voor ?47,50 (incl. ?10,- borg* voor een tijdelijke verenigingspas).

We rekenen op uw/jouw komst en hebben zin om samen met u/jou het nieuwe seizoen af te 'trappen' op de 24e. Graag tot dan!