• Aeres Hogeschool Wageningen

    Aeres Hogeschool Wageningen

Open dag Aeres Hogeschool Wageningen

11-12-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 19 januari 2018, 15:00 tot 19:00

Locatie:

Mansholtlaan 18, Wageningen
Aeres Hogeschool Wageningen
Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen organiseert op vrijdag 19 januari a.s. van 15:00 tot 19:00 uur een open dag voor alle opleidingen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de sfeer te komen proeven aan de Mansholtlaan 18 in Wageningen. Aanmelden voor de open dag kan via de website.

Opleidingsaanbod

Aeres Hogeschool Wageningen biedt Associate degree, Bachelor- en Masteropleidingen; zowel in voltijd als deeltijd. Binnen het opleidingsaanbod staan o.a. thema's als onderwijs en/of voeding, natuur, dier, bloem, plant en techniek centraal.

De rode draad die door alle opleidingen loopt, is de ontwikkeling van mensen, het delen van kennis en de verbinding tussen de mens en zijn omgeving. Het onderwijs is sterk praktijkgericht. Tijdens de open dag wordt ook informatie gegeven over stages en over studeren in Wageningen.

Op www.aereshogeschool.nl/wageningen is meer informatie over de opleidingen te vinden.

Aeres (Hogeschool)

Aeres Hogeschool bestaat uit de faculteiten Almere, Dronten en Wageningen. Aeres Hogeschool maakt deel uit van Aeres, dat verder bestaat o.a. uit Aeres vmbo en mbo (voorheen Groenhorst), Aeres Tech en het Aeres Praktijkcentrum.