• collega-kwekers zijn aanwezig

    Theo van Liempt
  • Allerlei soorten pompoenen

    Theo van Liempt
  • stilleven in de 'mooie moestuin'

    Theo van Liempt

Oogstfair kwekerij/tuin de Boschhoeve

04-09-2018, 19:15 | Lezersnieuws | Annemarie van Haaren-Hofmans

Datum:

zaterdag 15 september 2018, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Boshoeve 3
kwekerij/tuin de Boschhoeve
Wolfheze

De jaarlijkse oogstfair van kwekerij/tuin De Boschhoeve op 15 september mag je beslist niet missen. Een feest voor de zintuigen; ruiken, proeven, kijken en aanraken.

Zo zijn er stands met diverse streekproducten als knoflooksoep, paddenstoelen, bessen, bijzonder smakelijke aardappel- en oude appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, boerderijzuivel, worst en kaas en diverse producten van de imker. Er zijn kwekers te gast met voorjaarsbollen en -knollen, biologische groenten en kruiden en heel veel verschillende knoflookbollen. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en allerlei andere siervruchten. Maar ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap.

De tuinen van de Boschhoeve staan nog volop in bloei en in de ?Mooie Moestuin? zorgt de rijke oogst aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen voor prachtige stillevens.
In de grote pluktuin kunnen nog steeds boeketten in alle kleuren worden geplukt. En de plantendokter biedt advies en informatie bij ziekten en plagen in de tuin. Breng voor het gemak een stukje van de plant mee. Na gedane zaken is het goed toeven in de theeschenkerij voor koffie of thee met heerlijke koek, cake of taart of voor soep, lekkere broodjes en quiches.

De oogstfair op zaterdag 15 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt ? 4,= p.p., kinderen tot 12 jaar gratis.

Kwekerij/Tuin ?De Boschhoeve? Dineke Logtenberg Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze Tel. 026- 4821231 www.boschhoeve.nl