• Gast-DJ Francesco - Tropical Sounds

    Francis de Souza
  • DJ's OGDD Jan en Wiebe

    Wiebe van Manen

OGDD Lente Dansfeest 'Swing into Spring'

14-02-2018, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 21:30 tot zondag 25 maart 2018, 03:00

Locatie:

Burgtstraat 1, Wageningen
Theater "De Wilde Wereld"
Wageningen

Op zaterdag 24 maart organiseert OGDD "Onze Generatie Draait Door" een lente dansfeest in theater "De Wilde Wereld" in Wageningen.

OGDD - "Onze Generatie Draait Door" staat voor blijven swingen voor veertigers, 25plussers, vijftigers en alles wat er verder bij past. Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. Een redelijk vroege start (21:30 uur), om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden.

DJ's Jan en Wiebe zullen deze avond zorgen voor een gevarieerd aanbod van dansvloerdwingende muziek uit onze westerse wereld. Deze keer net als bij het top2000 feest weer met filmbeelden uit de rijke muziekhistorie.

En bij de lente horen warme klanken. Het is OGDD gelukt om voor deze avond één van de sleutelfiguren binnen de wereldmuziek scene van Nederland vast te leggen: Francis de Souza DJ , booker en muziekprogrammeur.

Francis is regelmatig deejay onder de naam DJ Francesco. Zijn smaak is heel breed maar zijn hart ligt toch vooral bij Afrikaanse en Caribische muziek. Hij staat er garant voor dat je je op 24 maart bij OGDD kunt opwarmen aan tropische ritmes uit de halve wereld. Denk daarbij vooral aan vintage klanken uit de seventies, en muziekstijlen als soukous, cumbia, cadence, afrobeat, semba en highlife. Van Angola tot Haïti, en van Colombia tot Ethiopië. Een wereld vol parelende gitaren, stuwende bassen, funky percussie en gierende orgeltjes. Stil staan is geen optie !!!

DJ Francesco is al ruim 25 jaar actief in de wereldmuziek, ondermeer als muziekprogrammeur, festivalorganisator, impresario en radiomaker. Zo werkte hij o.a. als muziekprogrammeur voor het Tropentheater (Amsterdam) en RASA (Utrecht), als booker en drijvende kracht bij Earth Beat en als muziekprogrammeur bij het Houtfestival in Haarlem.En Francis is één van de ambassadeurs en smaakmakers van de community van het Amsterdamse Paradiso: "Ticket to the Tropics".

Theater "De Wilde Wereld" is een intiem theater op de Burgtstraat 1 midden in het oude centrum van Wageningen. Er is ruimte voor 150 bezoekers. De zaal beschikt over professionele theaterverlichting, discolampen en een uitstekende geluidsinstallatie met mengpaneel.

Tijd: 21:30 uur - 02:00 uur Entree: € 5,00

Voor meer informatie zie: www.ogd.nl Hier kunt u alles lezen over waarvoor de organisatie staat, wie ze zijn (over ons), de muziekkeuze, agenda etc.

Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten