• Kinderkoor Evita, Sempre Sereno, 2012

    Quirijn Stuyt
  • Optreden Bransz

    Bransz-Dans, Musical, Theater & Lifestyle
  • Workshops Shrek

    Thieme Wels

Musicalvereniging Sempre Sereno zoekt jong talent voor musical Shrek

25-10-2017, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 13:00 tot 17:00

Locatie:

Nude 38, Wageningen
Bransz-Dans, Musical, Theater & Lifestyle
Wageningen

Musicalvereniging Sempre Sereno uit Wageningen zoekt kinderen tussen 7 en 10 jaar uit Wageningen en omgeving die mee willen spelen, zingen en dansen in de musical Shrek. De musical wordt opgevoerd in de grote zaal van theater Junushoff in Wageningen van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 mei 2018.

Voor de selectie van de jonge Shrek en Fiona wordt op zaterdag 11 november een verSHREKkelijk toffe workshop middag georganiseerd bij Bransz-Dans, Musical, Theater & Lifestyle aan de Nude 38 in Wageningen. Er worden zang-, dans- en acteer workshops gegeven door docenten van Bransz en Marleen van der Loo, regisseur van Sempre Sereno. Aan het eind van de middag wordt bekend gemaakt welke kinderen door mogen naar de volgende ronde. De workshop middag begint om 13.00 uur.

Kinderen die de workshops (geheel kosteloos) willen volgen en kans willen maken op een rol in de musical Shrek, kunnen zich aanmelden via www.bransz.nl/shrek/. Meer informatie over Shrek en Sempre Sereno is te vinden op www.sempresereno.nl.