Mindfulness Zomer Intensive

14-06-2018, 09:38 | Lezersnieuws | Evelien van Straaten

Datum:

maandag 16 juli 2018, 09:30 tot donderdag 19 juli 2018, 13:00

Locatie:

Utrechtseweg 129
Oosterbeek
Hoog en Laag

Mindfulness 'Zomer Intensive' Korte cursus van 4 ochtenden van 9.30 tot 13 uur Van 16 t/m 19 juli In Zweiersdal Weverstraat 65 6862 DK Oosterbeek Voor beginners en gevorderden

De cursus is ideaal om een start te maken met een mindful leven. Voor cursisten die eerder een training volgden biedt het een kans om de mindfulness vaardigheid opnieuw leven in te blazen. De cursus is tevens een fijne start om in met meer rust in de vakantietijd te landen. In 16 uur komen alle thema's van Mindfulness aan bod in theorie en praktijk. We oefenen deze dagen veel om (opnieuw) een basis te leggen in Mindfulness. Een aantal oefeningen zullen we buiten in het mooie bosrijke gebied rond Oosterbeek gaan beleven.

Mindfulness betekent leven met open aandacht van moment tot moment. Het is een vaardigheid die je kunt leren. Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en er zijn steeds meer mensen die baat hebben bij de rust, het inzicht en de mildheid die de training oplevert. Mindfulness is in principe geschikt voor iedereen. Of je nou jong bent of oud, wel of geen lichamelijke en/of psychische klachten hebt. Je leert om je minder mee te laten slepen door de hectiek van alledag, om te gaan met je gedachtestroom en meer te genieten van wat het leven nu te bieden heeft. Het is een training waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Meer informatie: mail info@evelienvanstraaten.nl of bel 0640865229

Bijdrage: 200 euro (Dit bedrag is excl. Btw als de werkgever betaalt.)

Met mindfulness leer je niet alleen te luisteren naar je hoofd, maar ook naar je lichaam. Je kunt accepterend omgaan met lastige emoties en houdt de regie over je gedachten. Je leert te accepteren wat niet te veranderen is.