• kaarslicht

    Malika Cieremans
  • Logo Dansen van Universele Vrede

    DUP Int'l
  • Malika Cieremans

    ZN. Westrik

Maandelijkse meetings met mantradans en universele soefi meditatie van start in Wageningen

12-11-2017, 01:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 16 november 2017, 19:15 tot 22:00

Locatie:

Gen. foulkesweg 37, Wageningen
Gebouw met de Klok (Gen.Foulkesweg, hoek Arboretumlaan)
Wageningen

Zin in een avond voor jezelf, om je lichaam, hart & ziel te voeden? Om joy, flow, ease, bezinning en inspiratie te vinden, in verbinding met anderen, met de aarde en de kosmos? Om houvast en rust te vinden in de realiteit van het leven?

Kom dan a.s. donderdag (16 nov) naar de nieuwe serie bijeenkomsten met de Dances of Universal Peace en Universal Sufism in Wageningen.

Een uitnodiging om te dansen, zingen, luisteren, ontdekken, verbinden, leven, liefhebben, helen, eren, ademen, en vieren!

Wie je ook bent, wees welkom in de cirkel. De bijeenkomsten zijn open voor iedereen, bekend en onbekend - maakt niet uit wat je leeftijd, je achtergrond, je geloofsovertuiging, je talent of je ervaring is.

Niets moet - en je kunt het niet fout doen! We zijn allemaal volmaakt in onze onvolmaaktheid.

Elke avond is een reis: een reis naar binnen én een reis door de wereld, met oefeningen en inspiratie uit wijsheidstradities van alle continenten en alle tijden. We werken met de Dances of Universal Peace, loopoefeningen, chants, muziek, meditaties, adem- en bewegingsoefeningen, inspirerende (korte) teksten, en we verbinden ons met de natuur.

O.l.v. Malika Cieremans (GardeningTheHeart), m.m.v. andere workshopleiders, dansers en muzikanten.

De 1e x is donderdag 16 november. Vervolgens: 21 december, 18 januari, 15 februari, 8 maart. Inloop vanaf 19.00u, start 19.30u, bij Zintre, in het Gebouw met de Klok.

Aanmelden kan via malika@ruhaniat.nl, T: 0619159096. Meer info op: http://gardeningtheheart.wordpress.com