• Bast Steman

    Bas steman

Literair café met als gast Bas Steman

04-04-2018, 16:30 | Lezersnieuws | Jos de Geest

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 20:00

Locatie:

Rozansteeg 3
EventTheater Concertzaal Oosterbeek
Oosterbeek

Bas Steman vertelt over zijn nieuwste roman "Morgan, een liefde" Een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

?Morgan, een liefde?gaat over een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval

Bas Steman (1971) is schrijver en programmamaker. Wilde ooit wielrenner worden. Schreef o.m. de ?belevingsbiografie? Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus! Tinus! over Leontien van Moorsel. Fietste zelf wedstrijden met bekende renners in een tijd die ver achter ons ligt. De aankomst is zijn literaire debuut.

Voor Omroep Gelderland presenteert hij 'Groeten uit Gelderland' en was hij te zien als ridder van Gelre in het geschiedenisprogramma 'Ridders van Gelre'.

Literair caf? met als gast Bas Steman 17 april, dinsdag, 20:00 uur, zaal open 19:30 uur Theatercafe de Klikspaan Entree: ? 7,50, aan de zaal of Boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek inclusief koffie/thee en een consumptie na afloop