• Jeroen Hendriksen

    Jeroen Hendriksen

Lezing en boekpresentatie: Rimpelingen door Jeroen Hendriksen

11-01-2018, 11:51 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 23 januari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Lebretweg 2a, Oosterbeek
Oase Oosterbeek
Oosterbeek

LEZING en BOEKPRESENTATIE

door JEROEN HENDRIKSEN

RIMPELINGEN: DE KRACHT VAN AUTOBIOGRAFISCH SCHRIJVEN

Jeroen Hendriksen is de auteur van het boek Rimpelingen, autobiografisch schrijven voor kankerpatiënten (uitgeverij Kontrast, Oosterbeek). Hij is zelf kankerpatiënt en is door het schrijven van zijn eigen levensverhaal in aanraking gekomen met de bijzondere kracht van schrijven. Behalve voor patiënten blijkt zijn aanpak voor een zeer brede groep niet-patiënten interessant. Mensen willen vooral schrijven over de essentie en de zin van het leven, over zaken die echt belangrijk zijn. Onderwerpen uit de lezing zijn dan ook: de werking van autobiografisch schrijven, leven in het hier en nu, zingeving, kwetsbaarheid, veerkracht en spiritualiteit.

Deze avond vertelt Hendriksen over het ontstaan van zijn boek en de kracht van het schrijven van je levensverhaal. Hij doet dat aan de hand van een stukje theorie, een hoop ervaring en het doen van verschillende schrijfoefeningen samen met de aanwezigen.

Oase Oosterbeek i.s.m. boekhandel Meijer en Siegers

Op dinsdag 23 januari 20.00 - 22.00 uur

In Oase Oosterbeek Lebretweg 2a (ingang zijkant Huize Overdal) 6861 ZW Oosterbeek Graag opgave via activiteiten@oaseoosterbeek.nl of 026 334 20 98

Kosten: een vrijwillige bijdrage