Kunst Expositie: 'Tussen hemel en aarde' in Vredebergkerk te Oosterbeek.

11-01-2018, 17:31 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 15 januari 2018, 13:00 tot zondag 25 maart 2018, 16:00

Locatie:

Van Toulon van der Kooiweg 3, Oosterbeek
Vredebergkerk
Oosterbeek

Vanaf 15 januari is er een nieuwe kunsttentoonstelling te bezichtigen in de Vredebergkerk in Oosterbeek van Ineke van Geemen (Didam).

Ineke exposeert haar werk met schilderijen in 3 zalen van de kerk. Zij toont zowel recent, als ook eerder gemaakt werk vanuit intuïtie en spiritualiteit.

Ze zegt zelf hierover: "Ik probeer de schoonheid in de kunst terug te brengen. Kunst is voor mij balans laten zien tussen het verbeelden van het innerlijke en het uiterlijke van mijn spirituele ontdekkingsreis."

Naast eigen werk, maakt Ineke ook Monumentaal werk, kunst in opdracht en geeft zij al vele jaren hele diverse workshops aan volwassenen en jeugd op zowel een schilderend, als ook een beeldende manier.

Bezoek van de expositie is gratis:

Adres: Vredebergkerk aan Van Toulon van der Kooiweg 3, Oosterbeek

Het is als je van ver komt altijd handig van te voren te bellen: Tel.: 026-3333094 of e-mail: pkn-oosterbeek-wolfheze@hetnet.nl.

Als u een werk wilt kopen en Ineke van Geemen is op dat moment niet aanwezig, dan kunt u haar bellen (06 16254181) of mailen (inekeemail@gmail.com) voor het maken van een afspraak.

Wilt u liever niet daarop wachten? Dan kunt u de beheerder van de tentoonstelling Dick Reeder bellen: 06 12756975. Hij woont in de buurt.

Wilt u al geïnspireerd raken, dan kunt u meer kunst van Ineke zien op haar kunstsite: www.ineke.vangeemen.com of haar Facebook-pagina.

Veel inspiratie en kijkplezier gewenst!