• Jan Pieter Heije in Oosterbeek houdt op 17 maart open dag.

    Pluryn

Kom kijken bij Jan Pieter Heije!

13-03-2018, 10:24 | Lezersnieuws | Wim Mulder

Datum:

zaterdag 17 maart 2018, 11:00 tot 15:00

Locatie:

Utrechtseweg 316
Pluryn Jan Pieter Heije
Oosterbeek

Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Of altijd al een keer op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek willen kijken? Kom dan op zaterdag 17 maart naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Ook Jan Pieter Heije zet de deuren open!

De ontvangst is in De Boerderij. Vanaf 11.30 uur starten hier rondleidingen, verzorgd door de jongeren. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in een behandelgroep, op school, bij de afdeling Vorming & Recreatie en bij Traject- en Leerondersteuning. Er is ook informatie verkrijgbaar over verschillende residenti?le en ambulante behandelvormen en er worden presentaties gegeven. In de boerderij zijn medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van behandeling, maar ook over werken en leren en onder meer de Equipe Mont Ventoux. Mensen die belangstelling hebben voor een baan in de zorg, kunnen hun vragen kwijt bij een recruiter van Pluryn. Wie wil kan met een pendelbusje mee en een kijkje nemen bij een buitenlocatie. Op de terreinlocatie van Jan Pieter Heije wonen bijna 100 jongeren. Zij krijgen onderwijs op De Vaart en het Vierbeek College, de scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs op het terrein. Alle jongeren zijn tussen de 7 en 21 jaar en hebben een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ze hebben al veel meegemaakt in hun leven. Nu leren en ervaren ze hoe het is om te leven en te denken in perspectieven. Ze krijgen ondersteuning bij het ontwikkelen van het vertrouwen in zichzelf, de omgeving en hun toekomst. Naast behandeling op de behandelgroep is er aandacht voor vrijetijdsbesteding en zijn er mogelijkheden tot aanvullende therapie.

Het adres van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije is Utrechtseweg 316 in Oosterbeek. De open dag op 17 maart duurt van 11.00-15.00 uur. Kijk op www.pluryn.nl voor meer informatie en de andere locaties van Pluryn die meedoen aan de Open Dag van Zorg en Welzijn.