Jong aanstormend talent Lucie Horsch en Alexandra Nepomnyashchaya

24-02-2018, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 11 maart 2018, 15:00 tot 17:30

Locatie:

, Oosterbeek
Oude Kerk, Oosterbeek
Oosterbeek

Jong aanstormend talent Lucie Horsch en Alexandra Nepomnyashchaya geven zondag 11 maart 15.30 uur een concert in de Oude Kerk van Oosterbeek. Lucie Horsch speelt blokfluit en Alexandra Nepomnyashchaya speelt klavecimbel. De zeer getalenteerde musici spelen een programma met muziek uit verschillende stijlperioden. Hierbij kunt u werken verwachten van o.a. Händel, Bach en Debussy. Lucie Horsch speelt tijdens dit concert op verschillende blokfluiten.

Over de musici

De 18-jarige blokfluitiste Lucie Horsch is één van de grootste muzikale talenten van haar generatie en een reeds veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Ze treedt op met zowel barokensembles als moderne orkesten. In de serie 'Jonge Nederlanders'zal Lucie Horsch wederom te horen zijn in het Concertgebouw in Amsterdam. Het BBC Music Magazine schreef: 'Verbijsterende virtuositeit en buitengewone techniek…'

Alexandra Nepomnyashchaya komt uit Moskou. Ook vele prijzen gewonnen. Tijdens de Prague Spring International Music Competition in 2012 won Alexandra de eerste prijs, de prijs voor de beste uitvoering van het opdrachtwerk en een speciale prijs van de Martinu-stichting. In 2014 won ze de derde prijs op het Internationale Johann Sebastian Bach Concours in Leipzig.

Programma en reserveren

Meer informatie leest u op: www.concertenoudekerk.nl U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom. Toegang is €18, met Gelrepas €2,50.

Reserveren kan via: secretariaat@concertenoudekerk.nl