• Uitnodigingsflyer JCI College Tour

    Veconet

JCI College Tour met John van den Heuvel

27-08-2018, 15:19 | Lezersnieuws | K van Beek

Datum:

donderdag 8 november 2018, 19:00 tot 23:45

Locatie:

Bronland 1
Gebouw Orion - WUR
Wageningen

Misdaadjournalist John van den Heuvel is donderdagavond 8 november te gast bij de 1e editie van College Tour (naar het gelijknamige TV-programma). In een anderhalf uur durend podiumgesprek wordt hij ondervraagd en geeft hij gasten een kijkje in zijn wereld van de misdaad. Met vragen uit de zaal, want dat is wat College Tour zo interessant maakt.

Na afloop van de College Tour is het tijd voor een volledig verzorgde netwerkborrel. Breid je netwerk uit of ontmoet bekenden voor een gezellige avond. De volledige opbrengst van de College Tour gaat naar het goede doel: Stichting Veluwse Wensambulance. Deze stichting zet zich in om laatste wensen mogelijk te maken voor mensen in een (pre)terminaal stadium en kinderen of volwassenen die ernstig chronisch ziek en bedlegerig zijn.

Het is een avond in stijl, want de College Tour vindt plaats in de collegezaal van Wageningen University, gebouw Orion. Er is plek voor maximaal 750 personen. Het ontvangst is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur start het programma. Vanaf 21.30 uur is er de netwerkborrel. De entreeprijs voor een volledig verzorgde avond inclusief hapjes en drankjes is ? 35,-. Tickets zijn online te bestellen via www.collegetourede.nl.