• Flyer infoavond

    Linked

Informatieavond nieuwe kerk Linked

12-09-2018, 21:35 | Lezersnieuws | Linked Renkum

Datum:

woensdag 26 september 2018, 20:00

Locatie:

Hogenkampseweg 45
Doelum
Renkum

Sinds november vorig jaar is Linked gestart. Linked is een kerk met een eigentijds karakter die zich richt op zowel de bewoners van Renkum, als de bewoners van de omliggende dorpen. Voor mensen die meer willen weten over deze kerk, is er een informatieavond op woensdag 26 september. De avond vindt plaats in het MFC Doelum in Renkum.

De naam Linked staat voor verbinden en gelinked zijn. Linked is erop gericht om mensen samen te brengen en te verbinden met God en met elkaar. Sinds de start van Linked is het aantal deelnemers gegroeid. Vanaf september wordt er daarom elke 1e en 3e zondag van de maand om 10:00 uur een dienst georganiseerd in de cultuurzaal van het MFC Doelum.

Vanwege de groeiende belangstelling organiseert Linked op woensdag 26 september een informatieavond. Tijdens deze avond wordt er meer uitleg gegeven over het ontstaan en de visie van de kerk, de toekomstplannen en is er ruimte om elkaar te ontmoeten. De informatieavond vindt plaats van 20.00 uur tot 21.00 uur en is vrijblijvend te bezoeken voor mensen die ge?nteresseerd zijn. De locatie is de vergaderzaal van het MFC Doelum, Hogekamseweg 45 in Renkum. Voor meer informatie kan men ook terecht op www.linkedrenkum.nl.