• vrijwilliger helpt vluchteling

    Esther Meijer

Iets doen voor vluchtelingen, iets voor mij?

27-01-2017, 13:51 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 9 februari 2017, 19:15 tot 22:00

Locatie:

Stationsstraat 32, Wageningen
THUIS
Wageningen

Denk je erover om je in te zetten voor vluchtelingen, maar weet je niet goed hoe en waar? Kom dan naar de informatieavond waar je je vrijblijvend kunt oriënteren op 9 februari van 19.30 tot 21.30 in Thuis.

De avond start met twee persoonlijke verhalen. Reza Soby geeft aan welke rol een vrijwilliger heeft gespeeld toen hij aankwam in Nederland. Een vrijwilliger vertelt wat hij beleeft aan het ondersteunen van een vluchteling. Daarna presenteren de organisaties zich op korte en ludieke wijze. Tot slot kun je met vrijwilligers en vluchtelingen van deze organisaties persoonlijk in gesprek gaan over het werk dat je kunt doen bij deze organisaties onder het genot van een hapje en een drankje.

Op deze avond kun je kennismaken met de volgende organisaties Welkom in Wageningen, Vluchtelingenwerk, Vluchteling onder Dak, de Vrolijkheid, Stichting "Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid", Rode Kruis en Asylum University.

We verwelkomen je graag 9 februari in Thuis, Stationsstraat 32. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Timmerman : 0317-4220965 of atimmerman@vluchtelingenwerk.nl