• Sempre Sereno repetitie gevechtscène

    Sempre Sereno - Frits Tutuarima

Hitmusical '3 Musketiers' door Sempre Sereno

21-04-2017, 12:21 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 31 mei 2017, 20:00 tot zaterdag 3 juni 2017, 23:00

Locatie:

Plantsoen 3, Wageningen
Theater Junushoff Wageningen
Wageningen

De kaartverkoop voor de musical '3 Musketiers' van musicalvereniging Sempre Sereno is in volle gang: al bijna 1.000 kaarten zijn verkocht.

De musical '3 Musketiers' speelt zich af in Frankrijk, 1627. De vurige jongeman d'Artagnan heeft als levensdoel om musketier van de koning te worden. Zijn droom brengt hem naar Parijs: de stad van liefde en kameraadschap, maar ook van verraad en duistere intriges. Al snel lopen de spanningen tussen Frankrijk en Engeland hoog op en raakt de jonge held verwikkeld in het politieke spel tussen kardinaal Richelieu en koning Lodewijk XIII. In deze roerige periode ontmoet hij drie nieuwe vrienden: de musketiers Athos, Porthos en Aramis. Gedreven door zijn eergevoel en liefde voor de jonge Constance trekt d'Artagnan samen met zijn kameraden ten strijde tegen het onrecht in het koninkrijk. Zullen moed, eer, kracht en het geloof van deze mannen genoeg zijn om Parijs te redden van de ondergang?

Momenteel zijn de cast en crew van Sempre Sereno nog hard aan het repeteren om een goede show op de planken te zetten. De musical '3 Musketiers' vraagt van de spelers meer dan alleen zang-, dans- en acteertalent: er wordt druk gerepeteerd o.l.v. gevechtschoreograaf Jessica de Bel om diverse gevechtscènes zo geloofwaardig mogelijk neer te zetten.

Vrijkaartjes voor Wageningers

Vanwege het 60-jarige jubileum geeft Sempre Sereno ook een aantal vrijkaarten weg aan het Wageningse publiek. Inwoners konden een mede-Wageninger die het écht verdient opgeven voor een vrijkaartje. De winnaars zijn te vinden op de website (www.sempresereno.nl).

Kaarten verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 31 mei, 1, 2 en 3 juni 2017 met de musical '3 Musketiers' in Theater Junushoff in Wageningen. Met deze productie, onder regie van Marleen van der Loo en muzikale leiding van Richard FitzHugh, viert de vereniging haar 60-jarig bestaan. Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl/3musketiers.