Feest in Taalcafé Oase Oosterbeek

14-06-2018, 11:53 | Lezersnieuws | Mia Poelman

Datum:

dinsdag 26 juni 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Lebretweg 2a
Oase Oosterbeek
Oosterbeek

Feestelijke middag in Taalcaf? Oase Oosterbeek

Sinds een aantal maanden is er op de dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur een inloop in onze huiskamer. Deze inloop is vooral bedoeld voor iedereen die in een gezellige, ontspannen sfeer beter Nederlands wil leren spreken.

Taal leer je niet alleen uit een boek, taal leer je door mensen te ontmoeten. Nieuwe contacten maken, samen koffie of thee drinken, elkaar helpen, van elkaar leren en een spel doen. Iedereen die hier aan mee wil doen is welkom. Dat geldt ook voor ouders met kinderen. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Een enthousiaste groep vrijwilligers begeleidt de gasten op deze middagen.

Op dinsdagmiddag 26 juni willen we er een extra gezellige middag van maken met als thema ?ontmoeten en eten'. We maken een buffet van lekkere hapjes uit allerlei landen. Iedereen is die middag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

Als je mee wilt doen, zou het leuk zijn als je een paar gerechtjes meebrengt voor het buffet, maar je aanwezigheid is het belangrijkste.

Oase Oosterbeek Lebretweg 2a, 6861 ZW in Oosterbeek (Bij zijingang Huize Overdal) Voor meer info: activiteiten@oaseoosterbeek.nl