• Fascia Sunday - maak kennis met ontspanning

    Vera

Fascia Sunday: maak kennis met ontspanning

04-03-2018, 12:59 | Lezersnieuws | Vera Develing

Datum:

zondag 11 maart 2018, 14:30 tot 17:00

Locatie:

Herenstraat 39
Het Yogaschooltje
Wageningen

Ben je toe aan ontspanning? Zitten spieren in je nek, schouders, rug vast? Heb je vaak last van hoofdpijn of ben je burnout? Of heb je last van fibromyalgie of artrose?

Pijn is onvermijdelijk. We hebben wel een keuze in hoe we met pijn omgaan. Mijn naam is Vera, yin yoga docente in Ede. Enkele jaren geleden, raakte ik burnout. Ik heb enkele nekhernia's, carpaal tunnelsyndroom, fibromyalgie en nog een waslijst aan diagnoses mogen ontvangen. In plaats van de diagnoses te zijn, ben ik ze gaan onderzoeken, naar mijn lichaam gaan luisteren en ik heb zelf ervaren hoeveel ruimte en ontspanning er nog te behalen valt. Op dit moment ben ik zo goed als klachten- en pijnvrij.

Tijdens Fascia Sunday maak je kennis met verschillende manieren om te ontspannen, zoals yin yoga, (myo)fascial release (met o.a. tennisballen), yoga nidra en massage. Op 11-3 is het thema "Psoas, spier van de ziel" waarin je alle kans krijgt om rust en ontspanning terug te vinden en het hangmatgevoel te ervaren.

Deze workshop vindt maandelijk plaats op de 2e zondag van de maand in Ede (ochtend) en in Wageningen (middag). Iedere keer staat een ander lichaamsdeel centraal.

Je leest er meer over op www.connectyin.com/fasciasunday of stel gerust vragen door te mailen naar vera.connectyin@gmail.com

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten. Wees welkom! Lieve groet en namast?, Vera