'Ex Machina' met Alicia Vikander in het kader van 'Heel Holland Leest'

12-11-2017, 22:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 19 november 2017, 15:00

Locatie:

weverstraat85 , Oosterbeek
Filmhuis Oosterbeek
Oosterbeek

In het kader van 'Nederland Leest' vertoont de Kultuurwerkplaats Oosterbeek in samenwerking met Bibliotheek Veluwezoom de film 'Ex Machina' op zondagmiddag 19 november.

Caleb, een 26-jarige programmeur die werkzaam is voor het grootste internetbedrijf ter wereld, wint een wedstrijd waarbij hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van Nathan, de teruggetrokken CEO van het bedrijf.

Wanneer Caleb echter aankomt op de afgelegen locatie, ontdekt hij dat hij moet deelnemen aan een vreemd en fascinerend experiment waarin hij te maken krijgt met de eerste echte kunstmatige intelligentie, ondergebracht in het lichaam van een mooi robotmeisje. Met o.a. Domhnall Gleeson, Oscar Isaac en Alicia Vikander.

Kaarten voor deze bijzondere voorstelling zijn alleen aan de zaal te koop. Entree: € 8,00. Bezoekers die het boek 'Ik, Robot' van Isaac Asimov bij zich hebben krijgen € 2 korting op de toegangsprijs.

In het kader van de landelijke campagne 'Nederland Leest' van de Nederlandse bibliotheken is dit boek in de maand november gratis verkrijgbaar bij de Bibliotheek Veluwezoom. De film is te zien op zondagmiddag 19 november om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Adres: Weverstraat 85.