"Beter thuis in eigen huis" voor iedereen de ouder wordt en prettig wil blijven wonen

02-11-2017, 01:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 november 2017, 14:00 tot 18:00

Locatie:

Van Sallandthof 40C, Wageningen
Grand Café De Vrienden, wijk Torckdael (oude Rustenburg)
Wageningen

Opella kleinedienst.nl organiseert op vrijdag 17 november van 14:00 tot 18:00 uur een informatiemarkt 'Beter thuis in eigen huis' voor iedereen die ouder wordt, zelfstandig woont en zich wil voorbereiden op of omgaan met omstandigheden die bij het ouder worden kunnen ontstaan. Bezoekers kunnen zich laten informeren over dienstverlening en producten die Opella samen met dienstverleners van kleinedienst.nl biedt bij het zelfstandig wonen op oudere leeftijd. De informatiemarkt vindt plaats in Grand Café De Vrienden, Van Sallandthof 40C (wijk Torckdael) in Wageningen. De toegang is gratis.

In een andere leeftijdsfase kunnen omstandigheden veranderen en andere wensen en behoeften ontstaan. Om ook bij het ouder worden te leven zoals u wilt, kunt u behoefte krijgen aan ondersteunende diensten en producten. Het kan gaan om (medische) zorg, maar ook handige en praktische servicediensten en producten in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan tuinonderhoud, klussen in en om het huis, producten die helpen de mobiliteit te behouden of (opnieuw) te verkrijgen, hulp bij opruimen, verhuizen, administratie, het invullen van formulieren of hulp bij internetbankieren, het begeleiden van aanvragen en hulp bij instanties, praktische ondersteuning na het overlijden van een partner, ondersteuning bij alledaagse activiteiten bij (beginnende) dementie, maaltijdservice, samen activiteiten ondernemen en uitgaan. Kleinedienst.nl helpt bij het vinden van betrouwbare diensten en producten aan huis en is een initiatief en onderdeel van Opella, de zorgdienstverlener op de zuidelijke Veluwe.

Datum: vrijdag 17 november 2017. Tijd: 14:00 - 18:00 uur. Plaats: Grand Café De Vrienden, Van Sallandthof 40C (wijk Torckdael), Wageningen. www.kleinedienst.nl | info@kleinedienst.nl | telefoon: (0318) 75 22 21.