• Marco Vellinga

Nieuw geopend in Heelsum: Franks Fietsenwinkel

Advertorial

HEELSUM Ga naar Frank voor een passende fiets of een vakkundige reparatie. Zondag 4 oktober opende Frank Hendriksen en zijn vrouw Susanne feestelijk Franks Fietsenwinkel. Daarmee is Heelsum niet alleen een moderne fietsenzaak rijker, de klanten zijn ook verzekerd van eerlijke adviezen en een hoop bevlogenheid.

Helemaal nieuw is de zaak eigenlijk niet. Frank Hendriksen werkte jarenlang in hetzelfde pand bij Mastbergen Fietsen van eigenaar Carlo Gertsen. ,,Met veel plezier, maar op een gegeven moment wilde ik graag op eigen benen gaan staan. Van het één kwam het ander en zo kwam ik tot het besluit om onder mijn eigen naam de fietsenzaak voort te zetten", legt Frank in de flink opgeknapte showroom uit.

Franks Fietsenwinkel biedt een keur aan e-bikes. Voor iedereen wat wils. ,,Bij ons kunt u terecht voor high-speed e-bikes, elektrische fietsen voor woon-werkverkeer tot e-bikes om de natuur in te gaan en recreatief rond te toeren. Het is maatwerk. Wij beschikken zowel over het aanbod als de specialistische kennis." Franks Fietsenwinkel heeft al verschillende klanten een plezier gedaan met e-bikes voor grote afstanden. ,,Er zijn klanten die naar Nijmegen, Arnhem of Ede fietsen. Dat doen ze om in beweging te zijn en tegelijkertijd slim de files te ontlopen. Dan is het van belang dat de actieradius van de elektrische fiets hoog is. Wij kunnen daarin adviseren en gaan samen met u na wat het doel van uw e-bike is."

De technische 'bagage' van Franks Fietsenwinkel is tiptop in orde. Erg belangrijk bij (elektrische) fietsen. ,,Wij zorgen ervoor dat we voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. De werkplaats is er voor ingericht. We beschikken over de modernste gereedschappen."

Franks Fietsenwinkel heeft ook alles op het gebied van mountainbikes en racefietsen. Van de fietsen zelf, accessoires tot het geven van clinics. ,,Geregeld geef ik clinics voor mountainbikers. Soms laat ik een actieve clinic verzorgen door professionals. Op een mooie locatie gaan we samen aan de slag met aspecten als vaardigheid, balans en techniek. Dat is altijd erg leuk."

ACTIE Op dit moment is er een aantrekkelijke actie voor de Giant Ease-E (e-bike). Zie de advertentie elders in deze krant. En in de maand december is er een scherp geprijsde winterbeurt-actie.

Franks Fietsenwinkel heeft een gratis haal- en brengservice. Parkeren gratis voor de deur. Ook onbezorgd fietsen? Kom gerust naar Frank. ,,Fietsen is een stukje beleving en het is nog gezond ook. Daar draag ik graag een steentje aan bij."

De sfeer bij Franks Fietsenwinkel is gemoedelijk en huiselijk. Voel je welkom, de koffie staat klaar.

Franks Fietsenwinkel. Utrechtseweg 74, 6866 CM Heelsum. Telefoon: 0317-312426.

E-mail: info@franksfietsenwinkel.nl Internet:

www.franksfietsenwinkel.nl