• Jumbo Doorwerth 1 jaar; Edwin Steggink

    Marco Vellinga

Jumbo Doorwerth viert eerste verjaardag

Advertorial

DOORWERTH Jumbo Doorwerth bestaat 14 oktober een jaar en de supermarkt wil dat uitgebreid vieren. De winkel grijpt deze feestelijke gelegenheid aan om de klanten in deze periode extra te verwennen. Klanten maken kans op gratis boodschappen of een smaakvolle traktatie. Iedere deelnemer heeft prijs. De activiteiten starten woensdag 14 oktober en duren tot en met dinsdag 20 oktober.

Feike Klomp

Inwoners van Doorwerth en omgeving ontvangen voorafgaand aan de feestelijkheden een actiekaart van Jumbo in de brievenbus. Hiermee maakt iedere 365e klant kans op gratis boodschappen. Bij het inleveren van de kaart bij de kassa hoort de klant direct wat de prijs is: gratis boodschappen of vier lekkere muffins.

Filiaalmanager Edwin Stegink is bijzonder tevreden over de resultaten van het eerste jaar van de winkel. ,,De klanten reageren enthousiast op de winkel hier in Doorwerth en de unieke Jumbo-formule. De combinatie van de laagste prijs en het grootste assortiment spreek klanten aan. Bovendien waarderen ze het dat bij Jumbo de klant centraal staat en dat we doen wat we kunnen om te zorgen voor honderd procent klanttevredenheid. Natuurlijk gaan we hier in de toekomst onverminderd mee door. Daar kunnen onze klanten op rekenen." Jumbo maakt die belofte waar, ook als het om kleine dingen gaat. Zo staan er bij de ingang twee stoelen om eventjes uit te rusten. Dit omdat er in Doorwerth nogal wat ouderen wonen.

Naast deze prijzen heeft Jumbo Doorwerth nog diverse andere activiteiten georganiseerd om het eenjarig bestaan te vieren en te benadrukken dat Jumbo het plaatselijke belang belangrijk vindt. ,,We beschikken nu ook over afvalzakken om plastic, blik en kartonnen pakken in te zamelen. Daarnaast geven we de gelegenheid om statiegeldbonnen in te leveren voor het goede doel zoals voor de Zonnebloem."

Jumbo Doorwerth houdt uiteraard ook de laatste trends op voedselgebied in de gaten. ,,Zo gauw blijkt dat er vraag is naar nieuwe doorontwikkelde producten, op welk gebied dan ook, liggen die even later bij ons in de schappen." Edwin Stegink: ,,Van bepaalde insectenproducten tot speltbroden."

Jumbo Doorwerth heeft een verkoopvloeroppervlakte van negenhonderd vierkante meter en is voorzien van een grote versafdeling met een eigen bakkerij, grote groente- en fruitafdeling, verse vleeswaren en een grote bloemenafdeling. Verder is er nog een paar bijzonderheden: voor de deur bevindt zich een ruime gratis parkeerplaats en bovendien is Jumbo gevestigd in winkelcentrum de Weerd waar andere winkels de 'collega buren' zijn. Er is voor ieder wat wils te koop. Klanten kunnen dagelijks bij de Jumbo terecht voor een assortiment van ongeveer 32.000 producten.

Jumbo Doorwerth. Mozartlaan 66, 6865 GC Doorwerth. Telefoon: 026-4002160. Internet:

www.jumbo.com/Doorwerth