Gerrie Blikkendaal Couifures verder als Hairstudio Blikkendaal ByBianca

Advertorial

OOSTERBEEK Voor Hairstudio Blikkendaal was 15 januari een belangrijke dag. Nieuwe eigenaar Bianca van Geffen nam toen vol trots het stokje over van oprichtster Gerrie Blikkendaal. Bianca is geen onbekende, ze is ruim zes jaar werkzaam in de Hairstudio. ,,Ik ben verheugd dat ik deze kans kreeg en mijn droom kan waarmaken", vertelt Bianca enthousiast.

Bianca vervolgt: ,,Om het niveau hoog te houden en ook te verbeteren volgen we continu trainingen en workshops. Hierdoor kunnen we de klanten het advies geven dat echt bij hen past. We behouden dus het vertrouwde gevoel en verrijken dat met mijn passie. Vandaar de toevoeging ByBianca."

NIEUWE LOOK ,,Met een nieuwe eigenaar hebben we onszelf ook een nieuwe look aangemeten'', vertelt Bianca verder. ,,De Hairstudio heeft een complete metamorfose ondergaan, met een nieuwe inrichting en meubilair. We blijven natuurlijk wel werken met de topproducten die de klanten van ons gewend zijn zoals L'Oreal Professional en L'ANZA'. Naast de vertrouwde gezichten van Bianca en Astrid, gaan de klanten ook de 22-jarige Kimberley leren kennen. Zij komt het team versterken op dinsdag en vrijdag.

STRALEND ,,Wij beginnen niet zomaar te knippen of te kleuren, maar we beginnen met kijken, luisteren en geven dan ons advies. Daarna creëren we de juiste coupe. Daardoor krijgen klanten haar dat bij hem of haar past, waardoor ze stralend naar buiten lopen. Klantvriendelijk en kwaliteit zijn voor ons geen loze woorden, maar een belofte."

LOCATIET Het team van Hairstudio Blikkendaal ByBianca heet iedereen van harte welkom aan de Toulon v/d Koogweg 4 in Oosterbeek. ,,Wij werken in principe op afspraak die gemaakt kan worden via telefoonnummer 026-3333821. Dit doen wij om wachttijden te voorkomen; het voordeel is dat er op de klant wordt gerekend. Uiteraard kunnen klanten ook zonder afspraak bij ons terecht. Loop gerust binnen, dan kijken wij of we direct tijd hebben.''

OPENINGSTIJDEN De openingstijden zijn op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.30 uur. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Nog niet eerder bij ons in de hairstudio geweest? Kom gerust eens binnen.