• Muziekschool All Music

Open Dag bij muziekschool All Music

Advertorial

OOSTERBEEK Een divers aanbod, zeker 25 bevlogen docenten, vier locaties. Er zit al jaren muziek in Muziekschool All Music. Om alle mogelijkheden te bekijken, informatie in te winnen en docenten te spreken, organiseert Muziekschool All Music Oosterbeek op vrijdag 8 september een open dag. 

Henk Hesseling: ,,Tijdens deze middag kan iedereen binnenlopen om kennis te maken met een aantal docenten van onze muziekschool of eventueel een proeflesje te volgen." Deze uitnodiging is trouwens niet alleen bedoeld voor kinderen en hun ouders, benadrukt Hesseling. ,,Ook voor 'ouderen' die weer tijd hebben om aan een hobby te beginnen of juist een oude hobby weer op willen pakken. Leuk om het instrument van 'vroeger' weer aan te raken en te genieten van de ontspanning die het brengt.'' 

INSTRUMENTEN

De jeugd kan, met of zonder ouders, direct uit school binnenwandelen om de sfeer te proeven en om een muziekinstrument uit te proberen. Daarbij is veel mogelijk: van een piano, accordeon, keyboard, gitaar, trompet tot drums. Ze zijn beschikbaar, dus musiceren maar is het motto deze middag. ,,Een zangdocent is ook aanwezig, om meer over zingen en de mogelijkheden te vertellen." 

ZWAAR BESTAAN

Om 17.00 uur is er een open les voor kinderen die een musicalcursus (Musicalkids van 7 tot 12 jaar) zouden willen gaan volgen. Hesseling gaat ook alvast in op de musical van het nieuwe seizoen: ,,De titel van deze avontuurlijke musical is 'Een zwaar bestaan'. Een bekend verhaal over het meisje Annie dat wordt geadopteerd uit een weeshuis." 

Tijdens die open les gaan de docenten aan de slag met de kinderen om hen te laten beleven wat het is om een musicalster te mogen zijn, en wat er allemaal bij komt kijken om een fantastische musical op de planken te brengen. Verschillende docenten nemen nieuwsgierigen mee in de wereld van dans, zang en toneelspel. 

Na de inloopmiddag (van 18.15 tot 19.15 uur) gaat het programma verder met een open les musical. ,,We dagen jongeren van 12 jaar (Musicalklup) en ouders uit om mee te komen doen met deze open les. Het thema dit jaar is 'Nightfever 2018'." De rode draad: muziek nodigt uit om te luisteren, mee te zingen of te dansen.

Neem een discotheek, groepjes vrienden en een DJ en het swingen kan beginnen. ,,Ellende, liefde en vriendschap maken deze musical compleet, samen met nummers uit de oorspronkelijke musical en hedendaagse muziek." 

Het creatieve team nodigt iedereen uit om vrijblijvend een kijkje te nemen, koffie en limonade staan klaar. Kijk voor meer info op de website. 

Open Dag. Vrijdag 8 september. Van 14.00 - 17.00 uur. Muziekschool All Music. Lebret zalencentrum. Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek. Telefoon: 026-3828022. Internet: www.muziekschoolallmusic.nl E-mail: info@muziekschoolallmusic.nl