• Dave van Hout Photography

MaxStudios start nieuw seizoen

Advertorial

WAGENINGEN De gepassioneerde dansschool-eigenaar Max Odarty raakt er maar niet over uitgepraat. Dansen en bewegen is niet alleen leuk en ontspannend, het maakt je blij en is nog gezond ook. Het dansseizoen is weer begonnen. Tijd voor beweging en de voetjes van de vloer. Het aanbod van MaxStudios is groot. Zowel voor de allerkleinsten, jongens, meisjes en volwassenen is er voldoende aansprekend aanbod. Ook voor Wageningse studenten trouwens. 

Dansschoolhouder Max Odarty van MaxStudios komt van oorsprong uit de Verenigde Staten. ,,Na 15 jaar zelf te hebben gedanst, en daarna nog eens 15 jaar les te hebben gegeven, ben ik met het opzetten van dansstudio's begonnen. Bij mijn dansscholen zijn meerdere gediplomeerde dansdocenten actief met elk hun eigen specialiteit. Ons aanbod is breed, voor ieder wat wils." 

BELLYDANCE

Onder het motto 'Learn how to dance… for real' biedt MaxStudios een indrukwekkend aanbod. Om maar direct met de deur in huis te vallen: hiphop. Odarty: ,,Het vroegere streetdance. Leuk met basistechnieken en choreografie." Breakdance dan? Dat is nooit weggeweest. ,,Ook wel bekend als B-boying. Cool voor de liefhebbers, vooral jongens komen eropaf." Bellydance bij MaxStudios kan ook. ,,Dat is buikdansen, voor de vrouw (jong en oud) prachtig om te doen. Ook een beetje een ode aan mijn moeder, voor wie deze dansvorm alles betekende".

KIDSDANCE

Populair sinds de opening: kidsdance. ,,Deze lessen zijn er voor kinderen vanaf 4 en vanaf 6 jaar", vertelt Max bevlogen verder.

,,Tijdens deze lessen komen er verschillende dansstijlen aan bod, waarbij er op verschillende muziekstijlen gedanst wordt. Kinderen ontdekken hierdoor op speelse wijze hun bewegingsmogelijkheden en ontwikkelen hierdoor een goede houding en een goed ritmegevoel. Het is prachtig om een kind dat schuchter binnen is gekomen, later stralend over het podium te zien bewegen tijdens de jaarlijkse dansvoorstelling. Daar krijgen wij een kick van."

NIEUW

Odarty heeft nog een nieuwtje. Net als in Arnhem en Nijmegen, zijn er ook in de dansstudio in Wageningen vanaf dit seizoen twee nieuwe dansstijlen: Girls Only en Female hiphop. ,,Girls Only is supertof voor meisjes vanaf twaalf jaar. Female hiphop vanaf veertien en vanaf achttien jaar. Kom het gewoon proberen, beweeg en have fun", nodigt Odarty uit.

PERSOONLIJKHEID

Een van de uitdagingen voor Max en zijn team is om mensen verder te brengen, en niet alleen op dansgebied.

,,Dansen is meer dan bewegen alleen. Sommigen moeten eerst even over een (dans)drempel heen. Dansen en in de spotlights op het podium staan, doet iets met je persoonlijkheid."

Ook zin om te dansen? Geef je via de website op voor een gratis proefles. 

MaxStudios. Churchillweg 39, Wageningen. Internet: www.maxstudios.nl  E-mail: info@maxstudios.nl  Telefoon: 06 26 48 42 06.