• Marco Vellinga

Familiebedrijf al 110 jaar in beweging

Advertorial

OOSTERBEEK Bij Cornelissen Installatietechniek hangt de vlag uit. Het familiebedrijf viert alweer het 110-jarig bestaan. Maar er is meer nieuws onder de zon bij het jarige bedrijf. Jan Cornelissen maakt stap voor stap plaats voor zijn zoon Daan, die nu nog nadrukkelijker de leiding overneemt. Daan Cornelissen: ,,Vanaf nu heten wij niet meer Cornelissen Rothuizen Krol Installatietechniek maar Cornelissen Installatietechniek."

Voor Jan Cornelissen (65) is de stap opzij logisch, maar ook lastig. ,,Mijn pensioen is in zicht en mijn gezondheid gaat achteruit. Daarom heb ik besloten om het stokje definitief aan Daan over te geven. Het is nu het juiste moment. Daan (36) werkt overigens al langer in het bedrijf en heeft inmiddels ook ervaring op leidinggevend gebied."

Daan: ,,Jan is niet direct uit beeld. Hij zal meer op de achtergrond aanwezig zijn. Zijn ervaring en kennis zijn van onschatbare waarde natuurlijk.'

NAAM

Vader en zoon hebben meer nieuwtjes. Vanaf nu is de naam van het bedrijf definitief Cornelissen Installatietechniek. Jan: ,,We laten de combinatienaam Cornelissen Rothuizen Krol los en voeren vanaf nu alleen de naam Cornelissen Installatietechniek. De lange naam had te maken met overnames voor de crisisperiode, maar ook vanwege de herkenbaarheid voor hun trouwe klanten. Wij denken dat de tijd rijp is voor dit besluit." Cornelissen bestaat uit een team van 20 vakkundige medewerkers.

PAKKET

Het aanbod van het 110-jarige bedrijf is breed. Cornelissen is thuis in centrale verwarming, airco, badkamers, luchtbehandeling, loodgieterswerk, daklekkages- en reparaties, en alles op het gebied van zonne-energie. Ook elektra en een eigen ontstoppingsdienst horen bij dat uitgebreide pakket. Of denk eens aan een zorgeloos onderhoudscontract voor een veilig functioneren van het centrale verwarmingssysteem.

AANSPREEKPUNT

Daan: ,,Wij werken voor het grootste deel met eigen mensen en beschikken over een modern uitgeruste werkplaats. Verder heeft de klant altijd te maken met één aanspreekpunt."

Meedenken en meewerken aan complexe projecten is ook een van de sterke punten van de Oosterbeekse specialist.

,,Daarin gaan wij ver. Renoveren is één, het slim of op een logische wijze verduurzamen van de woning is twee. Maatwerk is het uitgangspunt. Hoe leeft en werkt u?"

Hij vervolgt: ,,Dat heeft gevolgen voor het gebruik van gas, water of elektra. Wij adviseren ook in 'gasloze' en/of realistische oplossingen, want misschien is de installatie van een warmtepomp veel logischer. Wij denken kortom graag mee aan haalbare oplossingen." 

Cornelissen Installatietechniek. Klingelbeekseweg 67, 6862 VS Oosterbeek. Telefoon: 026-4433644. E-mail: info@cornelissenbv.nl Internet: www.cornelissenbv.nl.