• Marcel van Hoorn
  • Marcel van Hoorn

Jubileumconcert André Rieu te zien in Heerenstraat Theater

WAGENINGEN Het legendarische concert van André Rieu in Maastricht wordt geheel vertoond in het Heerenstraat Theater in Wageningen. Op een groot scherm met bioscoopgeluid is het concert van Rieu op zaterdagavond 22 juli en op zondagmiddag 23 juli te zien en te horen.

Het spectaculaire concert in Maastricht, thuisstad van André Rieu, vindt plaats op het prachtige middeleeuwse Vrijthof. Samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten maakt hij zijn opwachting. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

JUBILEUM Het is precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Bezoekers krijgen ter ere van dit jubileum een kijkje achter de schermen, zien interviews met André en zijn bijzondere gasten en nog veel meer. De concertfilm wordt vertoond om 15:30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro inclusief een hapje een drankje in de pauze. Tickets kunnen worden besteld via www.heerenstraattheater.nl.