• Dick Martens

GVC verliest ook van Echteld

WAGENINGEN GVC is er in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Echteld niet in geslaagd de vrije val te breken. De Wageningse studentenformatie van de na dit seizoen vertrekkende trainer Marcel van Dijk verloor met 1-3. Voor GVC maakt de Luxemburgse Brit Edmund Taylor bij een 0-3 achterstand de eretreffer. 

 

Van Dijk: "We zijn niet weggespeeld, maar we hebben gewoon erg veel moeite met goals maken. Aan de andere kant hebben wij heel wat minder moeite om doelpunten weg te geven. De twee tegentreffers voor rust waren illustratief. Vandaag moesten we noodgedwongen vier nieuwe spelers inpassen en zijn we langzamerhand een vreemdelingenlegioen aan het worden. Iedereen heeft goed zijn best gedaan, maar we komen gewoon kwaliteit tekort. Volgende week in de derby tegen Wageningen is gelukkig clubtopscorer Koen Kuiper weer van de partij".

 

Foto: GVC-trainer Marcel van Dijk (op archieffoto), die afgelopen week aankondigde de studenformatie aan het einde  van het seizoen te gaan verlaten, zag zijn ploeg verliezen van het bezoekende Echteld. Het werd op Sportpark de Bongerd 1-3.